ABOUT.

WHY?

Ons doel is ervoor te zorgen dat je jouw persoonlijke doelstelling op de juiste, maar ook meest verdragelijke manier bereikt. Wij zijn ervan overtuigd dat het volgen van een leidraad tijdens de voeding of het sporten op een manier moet kunnen waarbij je plezier hebt en het niet ziet als een kwelling. De wetenschap beaamt dit en hier maken wij gebruik van in de schema’s. Wat is er nou bijvoorbeeld fijner dan het mogen en kunnen blijven eten van je lievelings voedsel terwijl je dichterbij je doelstelling komt?

Aaron de Bruijn
eerste contactpersoon

OVER ONS.

Met een passie voor het menselijk lichaam en de plasticiteit hiervan is het allemaal begonnen. Zelf heb ik al ruim 8 jaar ervaring met krachttraining en ben ik een afgestudeerd Fysiotherapeut werkzaam met doelgroepen variërend van een enkelblessure op 16-jarige leeftijd tot een nieuwe heup op 74-jarige leeftijd. 

In mijn pad van krachtsport heb ik meerdere mensen geholpen hun doelen te bereiken op afstand, maar ook in de vorm van personal coaching. Bovenal heb ik mijzelf bijgestaan in het pad van vet verliezen, spiermassa aankomen en dit bereiken op de meest humane manier.

Door de combinatie van ervaring, actuele kennis en vooral de passie voor het menselijk lichaam en hierbij het helpen van mensen tijdens het vormen hiervan of het oplossen van problematiek hiermee, zorg ik ervoor dat ik jou van dienst kan zijn.

© URPLAN.nl 2017 - alle rechten voorbehouden - KvK: 70025649 BTW: NL213750260B01