INFO.

VERSCHEIDENE DOELSTELLINGEN ZIJN MOGELIJK.

- IN ENKELVOUD OF IN MEERVOUD -

Tijdens het samenstellen van een schema zul je de voor jou persoonlijke doelstelling kunnen formuleren. De schema’s kunnen zich richten op een grote verscheidenheid aan soorten doelen. Door de anatomische wetten van het lichaam is het niet mogelijk om tegelijkertijd af te vallen en spiermassa op te bouwen. Het omzetten van vet naar spier is een fabel. Wel kunnen wij jou leiden tijdens het doorlopen van het afvalproces om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk spiermassa verloren gaat. Op deze manier kan er direct nadat het gewenste vetpercentage behaald is, begonnen worden aan de opbouw van spiermassa met zo min mogelijk vet bijkomstigheid. Hier zorgen wij voor door constant het activiteitenniveau en jouw benodigde metabolisme op elkaar af te stemmen en het gehele proces te laten verlopen over een langere tijd, zodat het lichaam de tijd heeft om te adapteren aan het door jou gewenste doel.

Door fysiotherapeutische kennis kunnen wij of het trainingsschema volledig wijden aan herstel bij een blessure / klacht met bewegen of er deels aan wijden door rekening te houden met de klacht, maar tegelijkertijd ook verdere spieropbouw/vetverlies etcetera te realiseren. Hetgeen wat in de hedendaagse literatuur en onderzoeken het best wetenschappelijk onderbouw is, is dat oefentherapie en bewegen in ruime zin de beste remedie is bij de meeste problematiek met bewegen. De blessures en klachten waar wij oefentherapie middels oefeningen vanuit het trainingsschema bij kunnen gebruiken loopt uiteen verdeeld over het gehele lichaam, van de enkel naar de heup tot de schouders. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens zullen precies waar nodig de juiste oefeningen bepaald worden. Indien je een klacht hebt waar oefentherapie niet bij zal helpen of waarbij er onduidelijkheden zijn, zal er door ons contact worden opgenomen met je. Zorg altijd dat je bij problematiek met het lichaam van te voren altijd contact hebt opgenomen met jouw huisarts.

 

AFVALLEN

AANKOMEN IN SPIERMASSA

HERSTEL BIJ BLESSURE

ALGEHELE GEZONDHEID

FOCUS OP KRACHT

THUIS SPORTEN

BENEN / BILLEN / BUIK

INTRODUCTIE TOT FITNESS

DE SCHEMA'S.

&

De schema’s die door ons worden samengesteld zijn op elk aspect aangepast aan jouw eigenschappen, voorkeuren en behoeftes. Van herstel bij blessure tot het terugkeren in de fitness na langdurig niets te hebben gedaan, van eventuele allergieën tot voorkeuren in voeding en van de frequentie trainen die jij graag zou aanhouden tot aanpassing op welke apparatuur je tot je beschikking hebt. Welke aspecten ook meegenomen worden in de schema’s, wij zorgen ervoor dat je zo effectief mogelijk te werk kan gaan. 

Tijdens het verkrijgen van het schema kun je kiezen in alleen de digitale vorm; waarbij je in je mailbox alle benodigde informatie van ons ontvangt of ook de hardcopy vorm; waarbij je in de vorm van duurbaar materiaal de schema(‘s) bij jou thuis in een pakketje ontvangt. 

In hoeverre je de doelstelling precies bereikt is niet volledig afhankelijk van de schema’s. Hierbij moet rekening gehouden worden met je eigen discipline en inzet tijdens het volgen hiervan. Wanneer deze genoemde variabelen ontbreken tijdens bepaalde momenten in het proces kan geen zekerheid gegeven worden over het behalen van de doelstelling. Wij zorgen dat we alle factoren scheppen met behulp van de schema’s om zeker te zijn dat je op de beste manier richting je te behalen doel gaat. Een goed middel om tussendoor zeker te kunnen zijn of alles op de juiste manier uitgevoerd wordt, is de optie tot extra coaching. Je kunt hier verder op deze pagina meer over lezen.

 

HET VOEDINGSSCHEMA.

HET TRAININGSSCHEMA.

VOEDINGSSCHEMA.

Voor een periode van minimaal 6 weken te gebruiken

Overzichtelijke tabellen met alle voedingswaren en waardes vermeld

Rekening houdend met allergieën, geloofsovertuigingen en voorkeuren

Gebaseerd op jouw metabolisme, precies de voeding die je lichaam nodig heeft

Variatie mogelijkheden per maaltijd

Advies met betrekking tot het nuttigen van drank(en)

TRAININGSSCHEMA.

Voor een periode van minimaal 6 weken te gebruiken

Alle oefeningen in tabellen met eventuele cardio erbij vermeld

De oefeningen precies uitgelegd zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden

Vermelding van alle details waar rekening mee gehouden dient te worden

Inclusief handige tabellen om zelf de progressie bij te houden per oefening

De oefeningen zijn qua volgorde en keuze precies op jouw niveau aangepast

2
1
4
3

De hardcopy versie

Maak kennis met de voordelen

beweeg over de verschillende vakken om meer informatie te tonen.

Laat ons de planning doen,

zodat jij je bezig kunt houden met de uitvoering.

PRIJZEN

EXTRA COACHING.

Een steuntje in de rug nodig? Je kunt gebruik maken van extra periodieke coaching. Hierbij kun je al je vragen kwijt en heb je eenmaal per week een gesprek met de coach. Tijdens dit contact kun je de progressie laten meten, eventuele aanpassingen laten maken aan het schema indien nodig en wat extra motivatie verkrijgen. 

Kies de extra coaching optie nadat je het schema hebt samengesteld.

Mogelijk via;

€14,95 voor één maand

VIDEOS.

© URPLAN.nl 2017 - alle rechten voorbehouden - KvK: 70025649 BTW: NL213750260B01