INFO.

WAAROM URPLAN?
Zonder een plan of leidraad bereik je niet de vooraf bedachte eindstreep of doelstelling. Het is bewezen dat je met sporten zonder de juiste aanpassing van de voeding hierbij nooit de volledige vruchten kunt plukken van de resultaten. En dit geldt evengoed voor je tijd besteden in de sportschool zonder van te voren te weten welke oefeningen je zult doen of zonder het bijhouden van de progressie in kracht. Met een gepersonaliseerd voedings- en/of trainingsschema van URPLAN weet je zeker dat je zo efficiënt mogelijk de juiste richting op gaat. Maak een keuze tussen de verschillende opties voor een schema en vul deze binnen enkele minuten in. Hierna heb je de keuze om het schema in een overzichtelijk pakket hardcopy thuis te ontvangen en wordt het schema standaard binnen één tot maximaal twee werkdagen via de mail aan je verstuurd. Na het ontvangen van de door ons samengestelde informatie kun je direct aan de slag door de heldere instructies.
OP MAAT GEMAAKT
Het komt te vaak voor dat er schema's worden verstrekt aan mensen die totaal niet bedoeld zijn voor de desbetreffende persoon. Dit komt doordat het idee bestaat dat wanneer een schema effectief is voor de een, dit ook zo voor de ander zal zijn. Er kunnen zich verschillende problemen voordoen tijdens een dergelijke situatie. Ieder persoon verschilt op allerlei aspecten. Wanneer de intensiteit van de trainingen in het schema bijvoorbeeld te hoog ligt voor het niveau van diegene of niet afgestemd is op de doelstelling die bereikt dient te worden ontstaan er problemen. Met het voedingsschema is dit in principe nog een stukje erger. De lengte, gewicht, leeftijd, activiteitenniveau & het geslacht bepalen het aantal calorieën die een persoon per dag dient te consumeren. Wanneer de keuze in soort en hoeveelheid van voedingswaren is afgestemd op een ander persoon, zal dit als effect hebben dat dit voor jou niet werkt. Wij zorgen ervoor dat elk aspect van de schema's op jou zijn aangepast, zodat ook alleen jij dit schema in gebruik kan nemen.
OP EEN HUMANE WIJZE
Het is belangrijk dat de schema's langdurig vol te houden zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat de voeding niet dient te voelen als het volgen van een crash-dieet. Vele mensen hongeren zichzelf uit om zo snel mogelijk het lichaam te kunnen bereiken waar zij trots op zijn, omdat de zomer om de hoek ligt. Niet alleen is het niet gezond om binnen een te korte tijd het lichaam willen te veranderen, maar ook mentaal is het vaak niet vol te houden. Tevens is het zo dat veel personal trainers allerlei fabels in de fitness wereld naleven, zoals het niet mogen eten in de avond of juist het moeten eten om de maximaal 3 uur. Wij maken gebruik van de laatste wetenschappelijke onderzoek om jou energie te besparen die je anders in iets zou steken wat hedendaags reeds ontkracht is. Wij zorgen ervoor dat de voedings- & de trainingsschema's een onderdeel kunnen worden van je leefstijl. Zodat je op de meest gezonde manier, zowel lichamelijk als geestelijk, jouw eigen doelstelling kunt bereiken.

VERSCHEIDENE DOELSTELLINGEN ZIJN MOGELIJK.

- IN ENKELVOUD OF IN MEERVOUD -

Tijdens het samenstellen van een schema zul je de voor jou persoonlijke doelstelling kunnen formuleren. De schema’s kunnen zich richten op een grote verscheidenheid aan soorten doelen. Door de anatomische wetten van het lichaam is het niet mogelijk om tegelijkertijd af te vallen en spiermassa op te bouwen. Het omzetten van vet naar spier is een fabel. Wel kunnen wij jou leiden tijdens het doorlopen van het afvalproces om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk spiermassa verloren gaat. Op deze manier kan er direct nadat het gewenste vetpercentage behaald is, begonnen worden aan de opbouw van spiermassa met zo min mogelijk vet bijkomstigheid. Hier zorgen wij voor door constant het activiteitenniveau en jouw benodigde metabolisme op elkaar af te stemmen en het gehele proces te laten verlopen over een langere tijd, zodat het lichaam de tijd heeft om te adapteren aan het door jou gewenste doel.

Door fysiotherapeutische kennis kunnen wij of het trainingsschema volledig wijden aan herstel bij een blessure / klacht met bewegen of er deels aan wijden door rekening te houden met de klacht, maar tegelijkertijd ook verdere spieropbouw/vetverlies etcetera te realiseren. Hetgeen wat in de hedendaagse literatuur en onderzoeken het best wetenschappelijk onderbouw is, is dat oefentherapie en bewegen in ruime zin de beste remedie is bij de meeste problematiek met bewegen. De blessures en klachten waar wij oefentherapie middels oefeningen vanuit het trainingsschema bij kunnen gebruiken loopt uiteen verdeeld over het gehele lichaam, van de enkel naar de heup tot de schouders. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens zullen precies waar nodig de juiste oefeningen bepaald worden. Indien je een klacht hebt waar oefentherapie niet bij zal helpen of waarbij er onduidelijkheden zijn, zal er door ons contact worden opgenomen met je. Zorg altijd dat je bij problematiek met het lichaam van te voren altijd contact hebt opgenomen met jouw huisarts.

 

AFVALLEN

 • Gewicht verliezen in vetmassa op de juiste manier?
 • Vet kwijtraken middels wetenschappelijk bewezen methodes.
 • Geen crash-dieet, waarbij je jezelf uithongert voor tijdelijke resultaten.
 • Blijf voeding consumer van jouw voorkeur, geen restricties in voedsel, alleen in hoeveelheden.

AANKOMEN IN SPIERMASSA

 • Spiermassa winnen op de meest efficiënte manier
 • Een atletischer lichaam creëren.
 • Stevig bulken, of juist breder worden zonder teveel vet aan te zetten.
 • Oefeningen die voor jouw niveau van toepassing zijn. Ben je een beginner of heb je al enkele jaren ervaring?

HERSTEL BIJ BLESSURE

 • Een gedeelte van het trainingsschema focussen op herstel van een blessure.
 • Rugpijn? Enkelblessure? Schouderklachten etc. Oefeningen om herstel te bevorderen.
 • Fysiotherapeutische kennis zal de juiste behandeling garanderen.
 • Verantwoord sporten zonder extra schade toe te brengen.

ALGEHELE GEZONDHEID

 • Sporten en in beweging komen heeft voor iedereen positieve effecten op de gezondheid.
 • Op een laag niveau met een lage frequentie weer aan de conditie werken.
 • Sporten bij bijvoorbeeld een verhoogde bloeddruk, diabetes of COPD door aanpassingen van voeding en lichamelijke beweging.
 • Voor alle leeftijden bestemd, bij serieuze aandoeningen zal altijd persoonlijk contact plaatsvinden.

FOCUS OP KRACHT

 • Zo snel mogelijk de kracht willen bevorderen in combinatie met bijvoorbeeld een andere sport?
 • In voorbereiding op een powerlifting wedstrijd en geconcentreerd op de grote drie compounds?
 • Zo snel mogelijk volgens de wetten van het lichaam kracht winnen - en hierop de training en voeding afstemmen.

THUIS SPORTEN

 • Geen beschikking over een abonnement in de sportschool? Of juist expres thuis apparatuur gekocht?
 • Ook zonder apparatuur mogelijk met grotendeels oefeningen met het lichaamsgewicht.
 • In de eigen vertrouwde omgeving aan het lichaam werken middels het trainingsschema met eventueel aanpassing in voeding.

BENEN / BILLEN / BUIK

 • Voornamelijk voor vrouwen die als prioriteit het vormen van de benen, billen en/of buik hebben.
 • Op de juiste en meest verantwoorde manier de genoemde gebieden van het lichaam vormen.
 • Zekerheid hebben over de intensiteit, overbelasting van het lichaam zal het resultaat hinderen.
 • Ook in combinatie met bijvoorbeeld vet verlies.

INTRODUCTIE TOT FITNESS

 • Net begonnen met sporten en geen idee waar te beginnen?
 • Het gevaar is dat er vaak te veel gedaan wordt met onjuiste uitvoering van de oefeningen.
 • Afstemming van de voeding is belangrijk, zodat het lichaam vanaf de start al de juiste bouwstenen krijgt.
 • Het kiezen van de extra coaching kan helpen met extra hulp waar nodig en een uitgebreide uitleg over de basis elementen.

DE SCHEMA'S.

&

De schema’s die door ons worden samengesteld zijn op elk aspect aangepast aan jouw eigenschappen, voorkeuren en behoeftes. Van herstel bij blessure tot het terugkeren in de fitness na langdurig niets te hebben gedaan, van eventuele allergieën tot voorkeuren in voeding en van de frequentie trainen die jij graag zou aanhouden tot aanpassing op welke apparatuur je tot je beschikking hebt. Welke aspecten ook meegenomen worden in de schema’s, wij zorgen ervoor dat je zo effectief mogelijk te werk kan gaan. 

Tijdens het verkrijgen van het schema kun je kiezen in alleen de digitale vorm; waarbij je in je mailbox alle benodigde informatie van ons ontvangt of ook de hardcopy vorm; waarbij je in de vorm van duurbaar materiaal de schema(‘s) bij jou thuis in een pakketje ontvangt. 

In hoeverre je de doelstelling precies bereikt is niet volledig afhankelijk van de schema’s. Hierbij moet rekening gehouden worden met je eigen discipline en inzet tijdens het volgen hiervan. Wanneer deze genoemde variabelen ontbreken tijdens bepaalde momenten in het proces kan geen zekerheid gegeven worden over het behalen van de doelstelling. Wij zorgen dat we alle factoren scheppen met behulp van de schema’s om zeker te zijn dat je op de beste manier richting je te behalen doel gaat. Een goed middel om tussendoor zeker te kunnen zijn of alles op de juiste manier uitgevoerd wordt, is de optie tot extra coaching. Je kunt hier verder op deze pagina meer over lezen.

 

HET VOEDINGSSCHEMA.

HET TRAININGSSCHEMA.

VOEDINGSSCHEMA.

Voor een periode van minimaal 6 weken te gebruiken

Overzichtelijke tabellen met alle voedingswaren en waardes vermeld

Rekening houdend met allergieën, geloofsovertuigingen en voorkeuren

Gebaseerd op jouw metabolisme, precies de voeding die je lichaam nodig heeft

Variatie mogelijkheden per maaltijd

Advies met betrekking tot het nuttigen van drank(en)

TRAININGSSCHEMA.

Voor een periode van minimaal 6 weken te gebruiken

Alle oefeningen in tabellen met eventuele cardio erbij vermeld

De oefeningen precies uitgelegd zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden

Vermelding van alle details waar rekening mee gehouden dient te worden

Inclusief handige tabellen om zelf de progressie bij te houden per oefening

De oefeningen zijn qua volgorde en keuze precies op jouw niveau aangepast

2
1
4
3

DIGITAAL

beweeg de muis voor meer informatie

Via de mail

Ontvang de schema's overzichtelijk in je mailbox binnen één tot maximaal twee werkdagen na betaling. Geleverd in .PDF vorm of indien gewenst andere extensies. Overzichtelijke indeling zodat je altijd en overal via een van je devices de schema's kunt inzien.

HARDCOPY

beweeg de muis voor meer informatie

In je brievenbus

De schema's hardcopy geprint op geplastificeerd materiaal ontvangen in een pakketje thuis. Zodat je het gemakkelijk kunt inzien, bewaren en overzichtelijk kunt ophangen. Hieronder staan de voordelen van de hardcopy versie weergegeven.

De hardcopy versie

 • 5 tips hardcopy speciaal aan de hand van de door jou ingevulde informatie
 • Gemakkelijke formulieren om de progressie gaande weg bij te houden
 • Bij aankoop van de hardcopy versie, krijgt u de schema's ook digitaal toegestuurd

Maak kennis met de voordelen

beweeg over de verschillende vakken om meer informatie te tonen.

A piece of cake; snel, gemakkelijk & speciaal voor u.

U kiest het gewenste schema. Binnen 5 tot maximaal 10 minuten vult u de benodigde gegevens in één lijst. Hierna kunt u beginnen met het op maat gemaakte schema.
Maak een schema

Bepaald aan de hand van jouw metabolisme en activiteitenniveau.

Wat voor activiteiten je gedurende de dag onderneemt in combinatie met de samenstelling van je lichaam bepaalt de elementen van het voedings- en/of trainingsschema. Op deze manier kan het lichaam ten alle tijden voldoende voedingsstoffen krijgen.
Maak een schema

Wetenschappelijk bewezen methodes & expertise.​

De schema's zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Dit betekent dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met fabels, zoals dat elders nog vaak voorkomt. Dit in combinatie met een team met jarenlange expertise in krachtsport & fysiotherapeutische kennis.
Maak een schema

De schema's overzichtelijk via de mail en hardcopy door de brievenbus.

Tijdens het maken van de schema's heb je de keuze deze alleen digitaal te ontvangen of ook hardcopy via de brievenbus zodat het zo inzichtelijk mogelijk is. Door de heldere beschrijvingen & uitleg kun je direct beginnen.
Maak een schema

Afvallen, aankomen in massa of conditie verbetering, elke doelstelling kan mee gewerkt worden. Geschikt voor iedereen.

Qua doelstellingen zijn er geen beperkingen. Jij bepaalt wat je graag zou willen bereiken en de schema's worden volledig gebaseerd op deze doelstelling. Onder het kopje doelstellingen kun je hier meer over lezen.
Maak een schema

De optie om periodiek de progressie te laten meten en veranderingen te laten toepassen door een coach.​

Tijdens het proces van het gebruiken van de schema's is het mogelijk periodiek contact te hebben met een coach via een gewenst medium (denk aan; email, telefoon of skype). Op deze manier kunnen tussendoor veranderingen aan de schema('s) worden toegepast en kan je progressie door de coach worden bijgehouden.
Maak een schema

Schema's voor verbetering van leefstijl bij bijvoorbeeld een aandoening.

Focus op het herstellen van een blessure? Of beter gaan eten na de diagnose een te hoge bloeddruk te hebben. Tijdens het invullen van je gegevens in de samenstelling van een schema kun je aangeven dat wij hier rekening mee dienen te houden.
Maak een schema

Goedkoop en persoonlijk. Goedkoper dan bij reguliere trainers. Vanaf €26,95.

Schema's worden nog al eens aangeboden voor te veel geld en bestaan tevens vaak uit simpel knip- en plakwerk en zijn dus niet perse voor jou gemaakt. Bij ons is dit anders en tevens voor gegarandeerd een lage prijs. Minimaal voor 6 weken geldig.
Maak een schema

Heldere instructies en een overzichtelijk geheel om direct aan de slag te kunnen.​

De producten die wij leveren moeten zo duidelijk mogelijk zijn. Door de heldere inhoud en extra informatie waar nodig heb je de beschikking over voldoende informatie om direct te kunnen beginnen.
Maak een schema

Laat ons de planning doen,

zodat jij je bezig kunt houden met de uitvoering.

EXTRA COACHING.

Een steuntje in de rug nodig? Je kunt gebruik maken van extra periodieke coaching. Hierbij kun je al je vragen kwijt en heb je eenmaal per week een gesprek met de coach. Tijdens dit contact kun je de progressie laten meten, eventuele aanpassingen laten maken aan het schema indien nodig en wat extra motivatie verkrijgen. 

Kies de extra coaching optie nadat je het schema hebt samengesteld.

Mogelijk via;

 • Mail / WhatsApp
 • Telefoneren
 • Skype

€14,95 voor één maand

VIDEOS.

© URPLAN.nl 2017 - alle rechten voorbehouden - KvK: 70025649 BTW: NL213750260B01